ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ενδιαφέρεστε για μηχανικό αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη; Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα μηχανικών υπηρεσιών σε παντός τύπου οχήματα στην Θεσσαλονίκη. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας γνωρίζουν πώς να χειρίζονται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αυτοκινήτων. Είτε οδηγείτε ένα επιβατικό αυτοκίνητο ή ένα μεσαίο φορτηγό ή SUV, οι μηχανικοί μας προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι το όχημά σας θα έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση πριν φύγει από το συνεργείο αυτοκινήτων μας. Να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το όχημα σας. Μηχανικός αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Service

Με γνώμωνα την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, αναλαμβάνουμε γενικό πιστοποιημένο service σε παντός τύπου οχήματα κάθε μάρκας.

Καθαρισμός Φίλτρων DPF

Τα φίλτρα μικροσωματιδίων πετρελαίου (DPF) πρέπει να καθαρίζονται τακτικά διασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία τους και συνεπώς την σωστή καύση του πετρελαίου.

Ευθυγράμμιση

Έλεγχος αλλά και ρύθμιση του συστήματος διεύθυνσης του οχήματος έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία απόκλιση στην πορεία του.

Διάγνωση

Με σύγχρονα διαγνωστικά και ακολουθώντας πιστά τις τεχνικές οδηγίες των κατασκευαστών κάνουμε διαγνώσεις σε παντός τύπου ΙΧ.

Αλλαγή λαδιών

Ανανέωση και συμπλήρωση λαδιών. Τα λάδια που χρησιμοποιούμε έχουν εγκριθεί από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

Επισκευή Κιβωτίου Ταχυτήτων

Έχει μεγάλη σημασία το σασμάν να δουλεύει σωστά για την καλή απόδοση του αλλά και για την ασφάλεια του οχήματός σας.

Επισκευή Κινητήρα

Σε περίπτωση που ο κινητήρας σας καίει λάδια, ακούγονται θόρυβοι ή έχει χάσει την απόδοση του, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση του. Μηχανικός αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη

Καθαρισμός ΜΠΕΚ

Με τον καθαρισμό των ΜΠΕΚ πετυχαίνουμε την ίση κατανομή του καυσίμου και τον ορθό τρόπο ψεκασμού στον χώρο καύσης με αποτέλεσμα την χαμηλότερη κατανάλωση. Μηχανικός αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη

Αλλαγή Φρένων

Αντικαθιστάμε τα φρένα και τα τακάκια του οχήματος σας, μόνο με επώνυμα και πιστοποιημένα ανταλλακτικά. Μηχανικός αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη

Επισκευή Ανάρτησης

Αναλαμβάνουμε την ρύθμιση και την αντικατάσταση αναρτήσεων. Είναι σημαντικό σημείο του οχήματος καθώς απορροφά τους κραδασμούς.

Βελτιώσεις Μετατροπές

Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σας είτε θέλετε εξωτερική βελτίωση του αυτοκινήτου σας είτε την αύξηση της μηχανικής του απόδοσης.

Επισκευή Αυτόματου Σασμάν

Διαθέτουμε όλη την τεχνογνωσία προκειμένου να επισκευάσουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος το σασμάν του αυτοκινήτου σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν έλεγχο οχήματος όπως και έλεγχο ΚΤΕΟ. Πιο αναλυτικά:

  • Θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε ένα όχημα; Αναλαμβάνουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τον έλεγχο του οχήματος που επιθυμείτε σε 30 σημεία! Συμβουλευτείτε την εξειδικευμένη ομάδα μας και κάντε την σωστή επιλογή!
  • Αναρωτιέστε αν το όχημά σας περνάει ΚΤΕΟ ή όχι; Αναλαμβάνουμε να έλεγξουμε το όχημά σας ώστε να γνωρίζετε την κατάστασή του και να μην πληρώσετε χωρίς λόγο παραπάνω από μια φορά το ΚΤΕΟ σας.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Σας εξυπηρετούμε τόσα χρόνια κρατώντας σταθερό το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας.

Δεξιοτεχνία 100%
Γνώσεις 100%
Διάγνωση 100%
© Copyright 2021 EVO CAR