Ενδιαφέρεστε για κάποιο όχημα από τα μεταχειρισμένα; Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα σας δώσουμε ό,τι πληροφορίες σας ενδιαφέρουν. Ανάλογα με την διαθεσιμότητα μπορούμε να σας προσφέρουμε και τη δυνατότητα του τεστ drive. Μην ξεχάσετε να κάνετε like την σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα μας μεταχειρισμένα.

Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα προς πώληση αυτή τη στιγμή, σύντομα θα ανέβουν νέες αγγελίες!

To EVO CAR αποτελεί μια ολοκληρωμένη μονάδα αυτοκινήτων που στεγάζεται σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο χιλίων τριακόσιων τ.μ. πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες όλων των ασφαλιστικών εταιρειών. Μεταχειρισμενα

Αναλαμβάνουμε την επισκευή αυτοκινήτων κάθε μάρκας και συνεργαζόμαστε με όλες τις ασφαλιστικές. Μάθετε τώρα αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες του κάθε τομέα εξυπηρέτησης, και μην χάνετε στιγμή κλείστε ραντεβού τώρα.Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών σε παντός τύπου οχήματα στην Θεσσαλονίκη. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας γνωρίζουν πώς να χειρίζονται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αυτοκινήτων.

Το φανοβαφείο του EVO CAR, απαρτίζεται από μια άκρως εξειδικευμένη ομάδα με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο! Αναλαμβάνουμε την ολική ή τη μερική επισκευή του αυτοκινήτου σας από οποιοδήποτε χτύπημα αλλά και την βαφή του. Εμπιστευτείτε μας τα οχήματά σας και θα μοιάζουν εξωτερικά σαν καινούργια! Στην ολοκληρωμένη μονάδα αυτοκινήτων του EVO CAR υπάρχει πλήρες εξοπλισμένο ηλεκτρολογείο.

Στον χώρο μας μπορείτε να βρείτε όλα τα τελευταίας τεχνολογίας εξειδικευμένα εργαλεία και διαγνωστικά. Με την εμπειρία και την εξειδίκευση μας μπορούμε να εντοπίσουμε ό,τι ηλεκτρολογικές βλάβες και δυσλειτουργίες έχει το όχημά σας. Φροντίζουμε στην συνεχή ενημέρωση της ομάδας μας για τις νέες τεχνολογίες ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά οποιαδήποτε βλάβη έρθει σε εμάς.

© Copyright 2021 EVO CAR